СИРО-ВИННИЙ ТУР ЗАКАРПАТТЯМ
виїзд кожної суботи,2 дні/1 ніч
330 гривень /особа
Карпати, замки, вина, сири, все найкраще, що може запропонувати гостинне Закарпаття, чекає на Вас!
1 день
(субота): виїзд Чернівців (06:00) – Санаторій Карпати. Палац Шенборна (екскурсія) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в угорських садибах сільського туризму, поселення о 21:30).
2 день
(неділя): сніданок і виїзд (08:00) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – Іза (купівля виробів з лози) – Сойми-Келечин (дегустація і набирання унікальних мінеральних вод) – Пилипець (обід, огляд водоспаду Шипіт та підйом на канатно-крісельній дорозі на гору Гимба) – Чернівці (повернення о 23:30).
У вартість входить
проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.
Додатково оплачується
вхідні квитки в музеях та харчування.
Вартість вхідних квитків:
територія замку Шенборна (загальний – 8 грн., учні – 6 грн.),
Мукачівський замок (загальний і студентський – 10 грн., учні – 5 грн.),
термальний басейн в Берегово (загальний – 50 грн./год., діти дошкільного віку – 30 грн./год.),
дегустація вин (40 грн./особа, екскурсія без споживання вина 20 грн./особа),
дегустація трьох сортів сиру з вином (загальний та студенти – 25 грн., учні – 15 грн.),
водоспад Шипіт (загальний – 3 грн., учні – б/к),
підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба (загальний - 30 грн. в обидві сторони, діти до 10 років - 15 грн. в обидві сторони б/к).
Проживання:
проживання відбувається в затишних садибах сільського туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на поверсі. Поселення згідно Ваших побажань.
Харчування:
Сніданок у 1-й день - можна поснідати вдома або взяти канапки з собою, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається у місті Мукачево в ресторані "Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат "Овочеве асорті”, на перше "Підбивані лопатки”, на друге шишки в грибному соусі з кнедликами, компот з чорниць (яфен), хліб. Вартість 45 грн./особа.
Вечеря у 1-й день - відбувається в садибах сільського туризму після поселення та складається з страв угорської національної кухні, вечеря надзвичайно ситна і смачна, господині готують зі своїх натуральних продуктівю Пропоноване меню: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палина, компотю Вартість 40 грн/особа.
Сніданок у 2-й день - відбувається в садибах сільського туризму, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (подібне по оладі), масло, хліб, кава/чайю Вартість 25 грн/особа.
Обід в 2-й день – відбувається в Бойківському ресторані біля водоспаду Шипіт і складається з найкращих страв бойківської кухні. Вартість обіду 55 грн./особа
|